Εκτός του Roland Garros που πρόκειται να διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου τέθηκε η πρωταθλήτρια του αμερικανικού Open Ναόμι Οσάκα εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι.

Την αναίρεση της συμμετοχής της έκανε η ίδια γνωστή μέσω ενός σύντομου κειμένου που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό πριν λίγες ώρες και στο οποίο εξηγεί πως ένας ο ιγνυακός τένοντας, στο γόνατό της, την ταλαιπωρεί ακόμη και την αφήνει εκτός συνέχειας των αθλητικών δρωμένων. Ωστόσο, δεν ενημέρωσε για το πότε υπολογίζεται η επιστροφή της με τα επόμενα τουρνουά να έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

«Γεια σας φίλοι μου. Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχα καταφέρει. Δυστυχώς δεν θα παρευρεθώ στο γαλλικό Open φέτος. Ο τένοντάς μου είναι ακόμη ερεθισμένος και δεν θα έχω τον κατάλληλο χρόνο να προετοιμαστώ. Τα δύο τελευταία τουρνουά ήταν πολύ κοντά χρονικά για εμένα φέτος. Εύχομαι στους διοργανωτές κάθε επιτυχία. Μου λείπετε και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα!», ήταν το μήνυμά της στους ακόλουθούς της.Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube