Europa League

Έτοιμος για Ντνίπρο!

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με την Ντνίπρο ανακοίνωσε ο Βίτορ Περέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει νέα αγωνιστικά προβλήματα.

Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με την Ντνίπρο, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ο Βίτορ Περέιρα έδωσε έμφαση στην τακτική, κάνοντας αρκετές ασκήσεις τόσο για την άμυνα όσο και για την επίθεση.

Στο τέλος ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στις στημένες φάσεις. Το ευχάριστο είναι πως ο 46χρονος προπονητής δεν αντιμετωπίζει νέα αγωνιστικά προβλήματα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Φορτούνης, Αφελάι, Εντινγκά, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας και Ντοσεβί.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μανιάτης (συμπλήρωσε κάρτες στο ματς της Ουκρανίας), ο τραυματίας Φουστέρ, οι Χάρα, Μπουχαλάκης και Σαλίνο που δεν είναι δηλωμένοι, αλλά και για λόγους τακτικής οι Μποτία και Γιαννούλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x