Βόλεϊ

Φίνγκερ στο sport-fm.gr: «Μας υποτίμησαν - Κανείς δεν περίμενε τέτοιο παιχνίδι»

Μετά τη σπουδαία εμφάνιση του Ολυμπιακού εναντίον της πανίσχυρης Μόντενα, ο Μίχαλ Φίνγκερ μίλησε στο sport-fm.gr για την αναμέτρηση, την εμφάνιση της ομάδας του και την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-2 σετ από τη Μόντενα, την ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση και πλέον την ερχόμενη Πέμπτη (19/12) στην Ιταλία θέλει μόνο νίκη, είτε με 3-0, 3-1 σετ, είτε με 3-2 για να οδηγήσει το παιχνίδι στο χρυσό σετ και να προκριθεί στους «16» του Cev Cup.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ με 22 πόντους (21/45 επ., 1 άσσος), Μίχαλ Φίνγκερ δήλωσε στο sport-fm.gr πως οι Ιταλοί τους υποτίμησαν, ενώ επισήμανε πως έγινε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο κανένας δεν περίμενε.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Για την αναμέτρηση: «Πρώτα απ' όλα δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Δεν θέλαμε να είμαστε υπό πίεση. Αυτοί είχαν την πίεση, γιατί έπρεπε να κερδίσουν. Είναι φαβόρι, αλλά πιστεύω από το πρώτο λεπτό μας υποτίμησαν λίγο. Δεν ήταν προετοιμασμένοι ότι θα παίξουμε καλά, έτσι μου φάνηκε, και για αυτό δεν άρχισαν και με τη βασική εξάδα τους. Αρχίσαμε καλά και ρισκάραμε πολύ, καθώς απέναντι σε αυτούς τους παίκτες έπρεπε να παίξουμε σε φουλ ρυθμούς γιατί διαφορετικά... Θεωρώ όμως, ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι. Λίγη περισσότερη τύχη στο τέλος του 5ου σετ καλό θα ήταν να υπάρχει, αλλά κάναμε κάποια λάθη και τα εκμεταλλεύτηκαν. Ήταν αρκετά μικρή η διαφορά, όμως είμαστε χαρούμενοι για το υπόλοιπο παιχνίδι, γιατί κανείς δεν το περίμενε».



Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του: «Είναι δύσκολο να κρίνω, αλλά παίξαμε καλό βόλεϊ, όποτε πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί παλέψαμε και χάσαμε για δύο πόντους στο τάι-μπρέικ. Έτσι θα πω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου και νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για την πρόκριση: «Θα παίξουμε εναντίον της Μοντένα και θα είναι δύο φορές πιο δύσκολο, αλλά όπως είπα, θα μπούμε όπως αρχίσαμε σήμερα και θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x