Πόλο

Νέες ημερομηνίες για το Παγκόσμιο υγρού στίβου ψάχνει η FINA

Η μεταβολή των Ολυμπιακών Αγώνων οδηγεί την FINA σε αναζήτηση νέων ημερομηνιών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, που θα γινόταν κανονικά από 16 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου στην Ιαπωνία.

Η αλλαγή δεδομένων αναφορικά με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο μέσα στο διάστημα 23 Ιουλίου-8 Αυγούστου του επόμενου έτους αναγκάζει και την FINA να βρει νέες ημερομηνίες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα που θα γινόταν κανονικά το 2021 στην Ιαπωνία!

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διεθνής ομοσπονδία υγρού στίβου θα συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, δηλαδή διοργανωτές, αθλητές, προπονητές, εθνικές ομοσπονδίες, τηλεοπτικά δίκτυα αλλά και χορηγούς, προκειμενου να βρεθει η καλύτερη δυνατή λύση για όλους...

«Ενώπιον της πρωτοφανούς ανάγκης επαναπρογραμματισμού των Ολυμπιακών Αγώνων, οι φίλοι μας στη ΔΟΕ και στο «Τόκιο 2020» αντέδρασαν με μεγάλη ταχύτητα και επαγγελματισμό. Το να ξέρουμε ήδη τις ημερομηνίες βοηθάει πολύ τις ομοσπονδίες και τους αθλητές. Η FINA θα ήθελε να εκφράσει τις καλύτερες ευχές της σε όλους όσοι έχουν δεσμευθεί για να να στεφθούν με μεγάλη επιτυχία τα αγωνίσματα υγρού στίβου στο Τόκιο, κάτι που ξέρω ότι θα συμβεί», ήταν το σχόλιο του πρόεδρος της FINA, Χούλιο Μαλιόνε, για την απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x