sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ρεπόρτερ Μακάμπι στο sport-fm.gr: «Στα πέναλτι η πρόκριση με Ολυμπιακό-Σπουδαίο ταλέντο ο Λάιντνερ»

Ο ρεπόρτερ της Μακάμπι Χάιφα Λιάβ Ναχμάνι μιλά στο sport-fm.gr. Τι προέβλεψε για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό, τι είπε για Λάιντνερ, Πλάνιτς, αλλά και την αγάπη του για την ελληνική μουσική.

Ο Λιάβ Ναχμάνι του Israel Hayom, ρεπόρτερ της Μακάμπι Χάιφα εδώ και μία εικοσαετία, γνωρίζει την ομάδα, όπως την παλάμη του και μιλά στο sport-fm.gr για την κρίσιμη ρεβάνς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Ντορόν Λάιντνερ.

Βρισκόμενος στο αεροδρόμιο και περιτριγυρισμένος από χιλιάδες οπαδούς της Ισραηλινής ομάδας που αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ανάφερε τα εξής για την αναμέτρηση: «Θα είναι μία σκληρή μάχη και για τις δύο ομάδες. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί τον παίχτη κλειδί για την αναμέτρηση, παρόλο που δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι ο x-factor και θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Πιστεύω πως η Μακάμπι Χάιφα τον έχει διαβάσει πολύ καλά γιατί είναι ένας σπουδαίος επιθετικός. Όσον αφορά τη Μακάμπι, πιστεύω πως ο Αλί Μοχάμεντ είναι το δυνατότερο χαρτί. Ένας δυνατός παίχτης που ήταν πολύ καλός και στην πρώτη αναμέτρηση. Γενικότερα το παιχνίδι θα είναι δυνατό και αμφίρροπο. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την πρόκριση, ίσως το μάθουμε μετά τη διαδικασία των πέναλτι».

Για τον Ντόρον Λάιντνερ, που ο Ολυμπιακός συμφώνησε να αποκτήσει από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, δήλωσε: «Είναι από τα καλύτερα ταλέντα του Ισραήλ. Εξαιρετικό αριστερό μπακ. Διαθέτει τρομερές επιθετικές αρετές. Στην άμυνα πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα. Είμαι σίγουρος πως σε 3-4 χρόνια θα ανήκει στο δυνατότερο επίπεδο της Ευρώπης. Η εξέλιξη του θα είναι εντυπωσιακή».

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, μίλησε και για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, που απασχολεί την ΑΕΚ: «Μετά τον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα έχουμε μια πιο σίγουρη απάντηση στα χέρια μας. Αν τα καταφέρουμε, ο Πλάνιτς θα παραμείνει στην ομάδα μας. Αν όχι, θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουμε. Σαν παίχτη τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του Ισραήλ και γενικότερα από τους σπουδαιότερους στην ιστορία τη ομάδας, ενώ πιστεύω πως ανήκει και στους καλύτερους αμυντικούς διεθνώς».

Λίγο πριν την αναχώρηση του για τη χώρα μας, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων», είπε σε άπταιστα ελληνικά ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργύρου (το «Αθήνα μου») και δήλωσε fan της ελληνικής ψυχαγωγίας καθώς πληρώνει συνδρομή για να παρακολουθεί το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ενώ έχει βρεθεί στη χώρα μας πάνω από 20 φορές.

Επιμέλεια: Ανδρέας Παπαγιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x