Stoiximan Super League

Γουναρίδης: «Ξεχνάμε το ματς με την ΑΕΚ»

Να ξεχάσουν το νικηφόρο ματς κόντρα στην ΑΕΚ και να κοιτάξουν τα επόμενα τόνισε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Στέφανος Γουναρίδης. Εκτός αυτού ο νεαρός πορτιέρο των Κρητικών μίλησε για το χρόνο που χρειάζεται αυτός και οι συμπαίκτες του, προκειμένου να ωριμάσουν και να παρουσιάσουν ακόμη καλύτερη εικόνα στους επόμενους αγώνες.

Να ξεχάσουν το νικηφόρο ματς κόντρα στην ΑΕΚ και να κοιτάξουν τα επόμενα τόνισε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Στέφανος Γουναρίδης.

Εκτός αυτού ο νεαρός πορτιέρο των Κρητικών μίλησε για το χρόνο που χρειάζεται αυτός και οι συμπαίκτες του, προκειμένου να ωριμάσουν και να παρουσιάσουν ακόμη καλύτερη εικόνα στους επόμενους αγώνες.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη την οποία είχαμε ανάγκη. Δεν πρέπει όμως να σταθούμε πολύ σε αυτή. Οφείλουμε να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό παιχνίδι και να επικεντρωθούμε σε αυτό με την Κέρκυρα. Είμαστε μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο, δουλεύουμε όμως καθημερινά με στόχο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι», ήταν τα λόγια του Γουναρίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x