Κύπελλο Ελλάδας

Νικολακόπουλος: «Έπαιζε 90 λεπτά ΠΑΟΚ ο Ιταλός ρέφερι στην Τούμπα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Στη διαιτησία του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός προερχόταν από τα δικά του άσχημα αποτελέσματα και ο ΠΑΟΚ από ήττες. Και έτσι ήρθε το χθεσινό αποτέλεσμα και η πρόκριση είναι στο 50-50. Ο Ολυμπιακός είχε μία πολύ καλή πρώτη μισή ώρα και η λογική λέει ότι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να βάζεις γκολ. Για εκατοστά το VAR έδειξε ότι ήταν οφσάιντ το γκολ του Μασούρα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Ας δεχθούμε ότι οι γραμμές είναι εντάξει και δεν μπορούμε να εκφράσουμε αμφιβολίες. Ο Ολυμπιακός είχε σε όλο το παιχνίδι κόντρα τη διαιτησία. Ήταν ένας άπειρος διαιτητής, ο οποίος έπαιζε 90-10 στην έδρα το παιχνίδι. Ακόμα και στη φάση του Γκάρι Ροντρίγκες, το έκανε καθυστερημένα, και έδωσε την κάρτα στον Κρέσπο. Είναι ανήσυχο ότι ο Κλάτενμπεργκ φέρνει διαιτητές που ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλον. Ο χθεσινός διαιτητής έπαιζε μόνο ΠΑΟΚ και πρέπει να υπάρξει προβληματισμό πρώτα από όλα στον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Δεν μπορεί να φέρνει τέτοιους διαιτητές. Όλα τα φάουλ και οι περιπτώσεις καρτών να κρίνονται με αυτό τον τρόπο».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε: «Ο Κλάτενμπεργκ πάει στο τέλος της σεζόν να χαλάσει μία σχετικά καλή εικόνα που είχε υπάρξει για τη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός στο β’ μέρος έπαιξε περισσότερο για το μηδέν και ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αντεπιθέσεις και τελικά έκανε μία ευκαιρία, όπου ο Βατσίλ ανταποκρίθηκε. Ο Μασούρας πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος, γιατί στον Παναθηναϊκό και χθες έχασε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x