Αγγλία

Αλόνσο: «Γι’ αυτό εκτέλεσα εγώ το πέναλτι στην Πόλη και όχι ο Τζέραρντ»

Τον λόγο που ανέλαβε να χτυπήσει εκείνος το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση στον αξέχαστο τελικό με τη Μίλαν (αντί για τον Τζέραρντ που τα εκτελούσε συνήθως) αποκάλυψε ο Τσάμπι Αλόνσο.

Μια διαχρονική απορία από τον ανεπανάληπτο τελικό στον οποίο η Λίβερπουλ κατάφερε να γυρίσει το 3-0 από τη Μίλαν και εντέλει να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης εξήγησε ο Τσάμπι Αλόνσο.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το έπος της Πόλης, ο Ισπανός συνομίλησε με τον Τζέιμι Κάραχερ στο επίσημο κανάλι του συλλόγου και αποκάλυψε γιατί εκτέλεσε εκείνος το πέναλτι από το οποίο προήλθε (επεισοδιακά) η ισοφάριση και όχι ο Στίβεν Τζέραρντ.

«Είμαι ανακουφισμένος που πήρα το ριμπάουντ στο χαμένο πέναλτι. Με ενημέρωσε ο Μπενίτεθ ότι θα εκτελέσω πέναλτι στην ομιλία προς την ομάδα πριν από τον αγώνα», ανέφερε αρχικά. Και κατέληξε:

«Ήταν η πρώτη φορά που θα εκτελούσα πέναλτι, γιατί συνήθως ο Τζέραρντ αναλάμβανε τις εκτελέσεις.

Ωστόσο, ο Στίβι είχε χάσει ένα πέναλτι εναντίον της Τότεναμ στο τελευταία παιχνίδι της σεζόν. Γι' αυτό το λόγο και συμφώνησα να το εκτελέσω εγώ. Ο Μπενίτεθ ήταν ανάμεσα σε εμένα και τον Κιούελ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x