Έγγραφο προς την ΕΠΟ, την Super League και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που αφορά τους παράγοντες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι (23/2), απέστειλε η Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sport-fm.gr, όπως προκύπτει και από το επίσημο έγγραφο που δημοσιεύουμε παρακάτω.

Ειδικότερα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη του τα όσα έγιναν στο περσινό ντέρμπι της Τούμπας όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε να κατέβει στα αποδυτήρια της ομάδας του, ρωτάει τις ποδοσφαιρικές αρχές αν για τους παράγοντες των δύο ομάδων συντρέχουν κωλύματα όπως αυτό της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, ρωτάει αν έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στο γήπεδο ο Ιβάν Σαββίδης, ο Γιώργος Σαββίδης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Κώστας Καραπαπάς και ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Θυμίζουμε ότι στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και στον αντίστοιχο του ΠΑΟΚ τριετής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Το έγγραφο αναφέρει:

«Με αφορμή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προγενέστερη αθλητική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τα οποία κατέληξαν στην χρησιμοποίηση ένδικων μέσων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες διατάχθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας στην ως άνω εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης…

…Παρακαλούμε θερμά όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν εάν υφίσταται από οποιοδήποτε Διοικητικό ή Πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Ιωάννη (Ιβάν) του Ιγνατίου, ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιου του Ιωάννη (Ιβάν), ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελου του Μιλτιάδη, ΚΑΡΑΠΑΠΑ Κωνσταντίνου του Δημητρίου, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Σάββα του Θεοδώρου, που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις»
.

Δείτε το σχετικό έγγραφο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube