Euro 2024

Κλήθηκε στη Σερβία ο Μλαντένοβιτς, λόγω του τραυματισμού του Τέρζιτς

Στη Σερβία θα μεταβεί ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Φιλίπ Μλαντένοβιτς, καθώς κλήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή της εθνικής Σερβίας, λόγω του τραυματισμού του Αλέξα Τέρζιτς!

Κλήση της τελευταίας στιγμής για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς από την εθνική Σερβίας!

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, παρότι αρχικά δεν είχε βρεθεί στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, εν τέλει θα απουσιάσει από το Κορωπί για ένα μικρό διάστημα, όπως αποκάλυψε και ο προπονητής της Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς!

Συγκεκριμένα ο προπονητής των «πλάβι» ανέφερε ότι ένας εκ των αριστερών μπακ της ομάδας, ο Aλέξα Τέρζιτς, τραυματίστηκε με αποτέλεσμα ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» να κληθεί εσπευσμένα στην εθνική του ομάδα.

Μάλιστα ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος γίνεται ο ένατος διεθνής του Παναθηναϊκού, αναμένεται να τεθεί αντίπαλος σε φιλική αναμέτρηση με τον Γιούρι Λοντίγκιν, στο φιλικό της Σερβίας με τη Ρωσία που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 19:00.

Θυμίζουμε ότι οι υπόλοιποι επτά ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στο Κορωπί εξαιτίας των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους ομάδες είναι οι Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης, Κάρλος Ζέκα, Άνταμ Τσέριν, Άντρατζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και ο Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x