Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη νίκη επί του Άρη

Για τη νίκη επί του Άρη: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας, όμως καταφέραμε να έχουμε το παιχνίδι μας και για μένα είναι το σημαντικό, δείχνοντας το και με αξιόλογες ομάδες όπου μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αν έχουμε το παιχνίδι μας».

Ανέφερε επίσης: «Μέχρι το 3-0 νομίζω παίξαμε πολύ καλά είχαμε την υπομονή να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις κάναμε τρία γκολ με ηρεμία και δείξαμε την ποιότητα και τις δυνατότητες μας. Περάσαμε δύσκολα γιατί τα τρία τελευταία αποτελέσματα μας πειράξανε πολύ σε γήπεδα που δεν ήταν για ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να δικαιώνεται το αντιποδόσφαιρο και αυτό που είδαμε στις τελευταίες αγωνιστικές. Αν θέλουμε να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να φτιάξουμε τα γήπεδα. Δεν θα μπούμε σε αυτή την λογική παρότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να προσαρμοστείς τις αντίξοες συνθήκες, όμως διδάσκουμε ένα ποδόσφαιρο που πρέπει να έχεις τον αγωνιστικό χώρο.

Τι μπορώ να πω στα παιδιά; Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με γιώμες; Δεν ξέρω πραγματικά. Δεν αλλάζουμε την φιλοσοφία μας δουλεύουμε για να μπορέσουμε αυτό το ποδόσφαιρο που βλέπετε να το κάνουμε καλύτερο και να βοηθήσουμε τα παιδιά να κάνουν βήματα στην καριέρα τους. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και έχουμε δυνατότητες και αυτό το δείξαμε και σήμερα αλλά και με τον ΠΑΟΚ. Πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Εργοτέλη στην Super League, έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια για τον Εργοτέλη
».