Super League 2

Πέρασε από την Άρτα ο Απόλλων Σμύρνης

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση, ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε από την έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-1 και επανέφερε την διαφορά των επτά βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα. Ξανά τρίτα τα Χανιά.

Άλλη μία εκτός έδρας νίκη πρόσθεσε στο... σακούλι ο Απόλλων Σμύρνης.

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση και σκοράροντας δύο φορές σε κομβικά σημεία, η Ελαφρά Ταξιαρχία πέρασε από την Άρτα και την έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-1, μένοντας μόνο δεύτερος και στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά το γκολ, με τον Πατράλη να σουτάρει την μπάλα να κοντράρει στον Καπία και να καταλήγει στα δίχτυα του Μέλκα. Το 1-0 υπέρ του Απόλλωνα έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τους κυανόλευκους να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα με πέναλτι του Μπεντινέλι στο 62’ και να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους.

Βέβαια, πέντε λεπτά αργότερα ο Χατζηστραβός μείωσε για την ΑΕ Καραϊσκάκης και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά στο 79ο λεπτό ο Μέλκας αποβλήθηκε για σπρώξιμο στον Ιωαννίδη, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και έκανε εύκολη τη ζωή των φιλοξενούμενων που πήραν το εκτός έδρας τρίποντο.



Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν τα Χανιά, επικρατώντας με 2-1 της Παναχαϊκής στο ντεμπούτο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Ο Κάσσος στο 4ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους Κρητικούς, με την ομάδα από την Πάτρα να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα με τον Μαυριά. Ωστόσο, από μία ακόμη ασίστ του Τριανταφυλλάκου, τα Χανιά βρήκαν και δεύτερο γκολ, σκοράροντας αυτή τη φορά με τον Γιάκο για το τελικό 2-1.


Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας 0-3
(67’ πεν. Χατζής, 81’ Σιφναίος, 90’ Μπαστακός)

Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
(63’ Κρητικός – 21’ Κρίζμαν, 94’ Λέο)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Κέρκυρα-Πλατανιάς 0-2
(10’ Φούφλια, 55΄Κωστίκος)

Κυριακή 1 Μαρτίου

ΑΕ Καραϊσκάκης-Απόλλων Σμύρνης 1-2
(67’ Χατζηστραβός / 2’ αυτ. Καπίας, 62’ πέν Μπεντινέλι)

Χανιά-Παναχαϊκή 2-1
(4’ Κάσσος, 42’ Γιάκος / 15’ Μαυριάς)

Δευτέρα 2 Μαρτίου

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 16:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x