Στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο.

«Το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση και σε συνδυασμό με την πρόθεση του αντιπάλου μας να αμυνθεί, μας δημιούργησε δυσκολίες. Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά δεν βρίσκαμε λύσεις», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη

-για το παιχνίδι:
«Έγινε ένα παιχνίδι σε δύσκολες συνθήκες απέναντι σε μια ομάδα με κύριο μέλημα να παίξει καλή άμυνα. Το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση και σε συνδυασμό με την πρόθεση του αντιπάλου μας να αμυνθεί, μας δημιούργησε δυσκολίες. Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά δεν βρίσκαμε λύσεις. Από δικά μας λάθη έγινε κάποιες φορές ο Πανιώνιος επικίνδυνος στο α’ ημίχρονο.
Ελέγξαμε το ματς στην επανάληψη και ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα ακόμα γκολ. Παίχτηκε το α’ ημίχρονο, υπάρχει ένα ακόμα ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος ήταν μια καλά οργανωμένη και συγκεντρωμένη ομάδα στην άμυνά της, δεν χάλασαν ποτέ την ισορροπία τους, όλοι ήταν συνέχεια πίσω από την μπάλα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε την ομάδα που ήθελε να δημιουργήσει, δηλαδή εμάς. Δεν ήταν εύκολο αυτό σήμερα. Φτάσαμε κοντά στο γκολ, ανεξάρτητα που δεν έγινε η κλασική ευκαιρία. Δεν είναι εύκολο με τέτοιες άμυνες».

-Για την επιλογή του να παίξει με βασικούς
«Εμείς προερχόμαστε από απραξία και ο πρώτος λόγος που έπαιξαν ήταν ότι έπρεπε να πάρουν ρυθμό για το πρωτάθλημα. Ακολουθεί άλλωστε το ματς με την ΑΕΚ σε 6 μέρες, οπότε υπήρχε χρόνος να ξεκουραστούν. Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και αυτό θα καθορίσει τις επιλογές μας στη συνέχεια».

-Για τις μεταγραφές
«Θέλουμε να πάρουμε παίκτες, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν. Είναι αυτονόητο ότι θα τους ήθελα ήδη εδώ. Όσο πιο γρήγορα έρθει ένας παίκτης, τόσο πιο γρήγορα προσαρμόζεται και γίνεται χρήσιμος. Ό,τι είναι θα το μάθετε για τις θέσεις που χρειαζόμαστε μεταγραφές».

-για τον Κούζικ
«Είναι σε διαδικασία να δοθεί δανεικός»

-για το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες αποχωρήσεις:
«Ναι, πιθανότατα θα έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις»

TAGS: ΠΑΣ