Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Έτοιμος… για τελικό»!

Διψασμένος για… δράση στον «τελικό», όπως τον χαρακτήρισε, με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς. Ο στόπερ της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον άφησε έξω απ’ το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έθεσε, λοιπόν εαυτόν στη διάθεση του Κωστένογλου και ξεκαθάρισε πως το μόνο αποτέλεσμα που ενδιαφέρει την «Ένωση» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη.

Διψασμένος για… δράση στον «τελικό», όπως τον χαρακτήρισε, με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς.

Ο στόπερ της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον άφησε έξω απ’ το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Έθεσε, λοιπόν, εαυτόn στη διάθεση του Κωστένογλου και ξεκαθάρισε πως το μόνο αποτέλεσμα που ενδιαφέρει την «Ένωση» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη.

Μιλώντας στη NOVA και απαντώντας στο αν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ο Μανωλάς τόνισε πως «θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, αν με χρειαστεί ο προπονητής μου».

Αφού ανέφερε, λοιπόν, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι «το γκολ που δεχθήκαμε ήταν θέμα τύχης» και ότι «από μια καραμπόλα και μια αδράνειά μας ο Γεωργιάδης σκόραρε και χάσαμε ένα σημαντικό βαθμό», ήταν ξεκάθαρος για το στόχο της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Με νίκη επιστρέφουμε στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Αν δεν το καταφέρουμε, πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στα επόμενα ματς. Είναι τελικός, πρέπει να παίξουμε μόνο για τους τρεις πόντους. Απ’ ό,τι είδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο, ήταν πολύ καλός, έχασε πολλές ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη. Όμως, δεν την παίρνει πάντα ο καλύτερος. Δεν νίκησε, λοιπόν και τώρα έχει άγχος κι αυτός. Θα μπει για να πάρει τη νίκη, αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x