Stoiximan Super League

Αυτοδύναμη ΑΕΚ!

Σχεδόν μηδενική… αποχή έπειτα από πολύ καιρό σημειώθηκε σε αποστολή της ΑΕΚ! Τραυματίες επιστρέφουν (Βάργκας, Κλωναρίδης, Γκούντγιονσεν), τιμωρημένοι επανακάμπτουν (Χοσέ Κάρλος) και ο Νίκος Κωστένογλου σχημάτισε «αυτοδύναμη κυβέρνηση» ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με 25 παίκτες στο ξενοδοχείο η «Ένωση», που ετοιμάζεται να παίξει από νωρίς τα ρέστα της για την πρώτη θέση των πλέι-οφ.

Σχεδόν μηδενική… αποχή έπειτα από πολύ καιρό σημειώθηκε σε αποστολή της ΑΕΚ!

Τραυματίες επιστρέφουν (Βάργκας, Κλωναρίδης, Γκούντγιονσεν), τιμωρημένοι επανακάμπτουν (Χοσέ Κάρλος) και ο Νίκος Κωστένογλου σχημάτισε «αυτοδύναμη κυβέρνηση» ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με 25 παίκτες στο ξενοδοχείο η «Ένωση», που ετοιμάζεται να παίξει από νωρίς τα ρέστα της για την πρώτη θέση των πλέι-οφ.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League ήταν εξ αρχής δύσκολη. Και η άδικη -βάσει της εικόνας του παιχνιδιού- ήττα από τον ΠΑΟΚ την έκανε ακόμα δυσκολότερη. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός «γκέλαρε» με τον Ατρόμητο και ότι η «Ένωση» τον αντιμετωπίζει τη Δευτέρα, της δίνει μια τελευταία ευκαιρία. Μια ευκαιρία που μόνο με νίκη μπορεί να αρπάξει στο ΟΑΚΑ.

Κι αν υπήρχε ήδη ένας ευχάριστος «οιωνός» (στο τρίποντο που πήρε προ καιρού στο μεταξύ τους ντέρμπι, κάνοντας μια απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις της φέτος) την Κυριακή προέκυψαν κι άλλοι για τον Νίκο Κωστένογλου. Κι αυτό διότι η… χώρα μπορεί να χρειαστεί αρκετές ώρες για να σχηματίσει κυβέρνηση, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ σχημάτισε από νωρίς αυτοδύναμη δική του για το ματς.

Οι Βάργκας, Κλωναρίδης και Γκούντγιονσεν, λοιπόν, ξεπέρασαν τα (διαφορετικού τύπου) προβλήματα που αντιμετώπιζαν, προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή. Το ίδιο έγινε, δε, με τον Κάρλος (η τιμωρία του οποίου για το πειθαρχικό του παράπτωμα έληξε) αλλά και με όλους τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» πλην του Δέλλα και του Φούντα (που έκαναν ξανά ασκήσεις στο γυμναστήριο την Κυριακή).

Έτσι, η 25μελής αποστολή της ΑΕΚ (από την οποία θα κοπούν τη Δευτέρα επτά παίκτες) αποτελείται από τους εξής:

Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Μοσχονά, Καφέ, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Τσίτα, Ρίκκα, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Λαγό, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου και Κλωναρίδη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x