Stoiximan Super League

Μάκος: «Θα μας γυρίσει…»

Την ελπίδα πως η τύχη θα ξεπληρώσει… αναδρομικά στην ΑΕΚ τα χρεωστούμενα από τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Γρηγόρης Μάκος. Με αφορμή το άδικο όπως το περιέγραψε, αποτέλεσμα στην Τούμπα, αλλά και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που χτυπούν συχνά την «Ένωση», ο Έλληνας χαφ τόνισε ότι «φέτος όλα μας πάνε στραβά». Δήλωσε αισιόδοξος, όμως, ότι το… χαρτί θα γυρίσει, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την ελπίδα πως η τύχη θα ξεπληρώσει… αναδρομικά στην ΑΕΚ τα χρεωστούμενα από τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Γρηγόρης Μάκος.

Με αφορμή το άδικο όπως το περιέγραψε, αποτέλεσμα στην Τούμπα, αλλά και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που χτυπούν συχνά την «Ένωση», ο Έλληνας χαφ τόνισε ότι «φέτος όλα μας πάνε στραβά».

Δήλωσε αισιόδοξος, όμως, ότι το… χαρτί θα γυρίσει, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκος στη NOVA

«Έχουμε συνηθίσει δυστυχώς στα προβλήματα. Όχι ότι αποτελεί δικαιολογία, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το θέμα είναι πως έστω και τον έναν βαθμό έπρεπε να τον πάρουμε, γιατί με τον κλήρωση των πλέι-οφ, η πρώτη αγωνιστική ήταν η πιο δύσκολη για εμάς.

Παίζαμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες από τις ομάδες που συμμετέχουμε. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία και αν φεύγαμε με τον έναν βαθμό -όχι πως τώρα σημαίνει κάτι- αλλά θα άλλαζαν πολλά. Είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε και είναι επίσης θετικό ότι έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια και πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε. Και αν νικήσουμε ειδικά τη Δευτέρα, όλα θα είναι ανοιχτά»
.

-Θεωρείς «κλειδιά» αυτά τα δύο παιχνίδια που έρχονται;

«Με την εικόνα που είχαμε στην Τούμπα δείξαμε ότι είμαστε και εμείς εδώ και δείχνουμε κάποιον χαρακτήρισα σαν ομάδα. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και ειδικά αυτό με τον Παναθηναϊκό. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Ατρόμητο, χρονικά το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Και από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ παίζει στο Περιστέρι, θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κοιτάξουμε μετά να νικήσουμε τον Ατρόμητο».

-Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πήρατε τους τρεις βαθμούς. Θα παίξει ρόλο αυτή η νίκη και σε αυτό το ματς;

«Πάντα γίνεται ένα διαφορετικό παιχνίδι -κι ας έχεις να παίξεις με τον ίδιο αντίπαλο. Το ότι τους νικήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι σαν γηπεδούχοι είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνει και τώρα. Θα είμαστε γηπεδούχοι, θα έχουμε τον κόσμο μας και θα πρέπει να τα καταφέρουμε.

Είμαστε όμως και άτυχοι, γιατί τελευταία στιγμή έχουμε πολλές απουσίες και φέτος πηγαίνουν όλα στραβά για την ομάδα. Αυτό συζητάμε και μεταξύ μας, αλλά πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει όλο αυτό και θα λειτουργήσει θετικά.

Βεβαίως, παρά τις απουσίες που είχαμε με τον ΠΑΟΚ -ακόμα και αυτή του Βάργκας που ήρθε τελευταία στιγμή- νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν ικανοποιητική. Χωρίς να θέλω να μεγαλοποιήσω τα πράγματα, εμείς έτσι το βλέπουμε και έτσι το συζητάμε. Τώρα τι λέγεται έξω δεν μας απασχολεί. Εμείς που ζούμε καθημερινά την ομάδα και τα προβλήματα, παρουσιαζόμαστε στον αγώνα δυνατοί και καλύτεροι και νομίζω ότι το αντιλαμβάνονται αρκετοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x