Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Απαγορεύονται παρόμοια λάθη κόντρα στη Ντνίπρο - Αυτά πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός»

Το χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ράγιο Βαγεκάνο, ενόψει και των επίσημων και συνάμα κρίσιμων αγώνων με την Ντνίπρο, σχολίασε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στα σημεία που χρειάζεται βελτίωση και περισσότερη προσοχή ο Παναθηναϊκός ενόψει των προκριματικών του Champions League με την Ντνίπρο, μετά το χθεσινό φιλικό με την Ράγιο Βαγεκάνο στη Λεωφόρο, στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού και πρώτη ήττα της ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας, κάτι που το αναφέρουμε ως στατιστικό. Στο χθεσινό φιλικό, μία εβδομάδα πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο, η αλήθεια είναι πως στα περισσότερα κομμάτια ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός και αυτό το παραδέχθηκε ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι αυτά που αναφέρθηκε ο προπονητής και είναι ''καμπανάκι'' ενόψει των προκριματικών, ήταν η κακή κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Έκανε εύκολα λάθη, έχαναν εύκολα την μπάλα οι παίκτες του Παναθηναϊκού και έτσι προέκυψε και το γκολ από λάθος του Ρούμπεν. Ήταν γενικά πολλά τα λάθη. Ένα δεύτερο κακό ήταν πως στα καλά του διαστήματα, όχι διάρκεια, εκεί που έκανε τις ευκαιρίες δεν τις εκμεταλλεύτηκε, όπως με τον Σπόραρ, με τον Παλάσιος, με τον Γερεμέγεφ».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Αυτό έχει διπλή εξήγηση, πως από τη στιγμή που βάζει σταδιακά και άλλους παίκτες στην εξίσωση, ακόμα και στην κακή του μέρα έχει ευκαιρίες, αλλά από την άλλη απαγορεύεται να τις σπαταλήσεις, κυρίως στα επίσημα που ακολουθούν. Ο Σπόραρ, που είχε την μία ευκαιρία, δεν ήταν εύκολο από εκεί που πήγε να το κάνει. Πρέπει να βάλει ένα γκολ για να ξεμπουκώσει, αφού το χρειάζεται για να πάρει τα πάνω του. Χθες περισσότερο ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο διάστημα δεν ήταν καλός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x