Stoiximan Super League

Άρον άρον στην Ολλανδία, μία προπόνηση και… γκολ ο Κούτσιας!

Μπορεί ταξίδεψε άρον άρον στην Ολλανδία μετά τον τραυματισμό του Ολιβέιρα και να έχει κάνει μόλις μία προπόνηση, αλλά ο Κούτσιας δήλωσε «παρών» με γκολ στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Σταντάρ Λιέγης!

Έτοιμος για τη… βουτιά στα βαθιά δείχνει με το «καλημέρα» ο Γιώργος Κούτσιας!

Ο νεαρός επιθετικός, που κλήθηκε να ταξιδέψει άρον άρον στην Ολλανδία μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, σταματώντας τις διακοπές του, δήλωσε «παρών» με γκολ στο φιλικό απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση!

Στο 36', ο Κούτσιας πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του τερματοφύλακα των Βέλγων και με κοντινό τελείωμα άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Κούτσιας, θυμίζουμε, βρισκόταν σε άδεια, καθότι είχε μέχρι πρόσφατα υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων στους Μεσογειακούς Αγώνες. Θεωρείται, να θυμίσουμε, μεγάλο ταλέντο στον ΠΑΟΚ, και δεν αποκλείεται, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στη γραμμή κρούσης των «ασπρόμαυρων», να τον δούμε στα παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας.

Το γκολ του στο φιλικό αν μη τι άλλο θα κάνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χαμογελάει μετά το σοκ των τελευταίων ημερών με τον τραυματισμό του Ολιβέιρα, αλλά και του Ελ Καντουρί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x