Είναι το… πρόσωπο κατατεθέν. Ο αγαπημένος των οπαδών. Ο πρέσβης του τι εστί Μπάγερν Μονάχου, στην οποία αγωνίζεται από το 2000… Βαυαροί χωρίς Τόμας Μίλερ, για τον οποίο κι ο λόγος; Ούτε… κουβέντα, απλά!

Εξ ου και είναι θετικό σημάδι για όλους τους προαναφερόμενους ότι άνθρωποι της Μπάγερν και οι εκπρόσωποι του 30χρονου άσου συναντήθηκαν στα γραφεία της γερμανικής ομάδας, αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών που ολοκληρώνεται κανονικά στις 30 Ιουνίου του 2021.

Η προοπτική Μπάγερν και Μίλερ να συνεχίσουν μαζί για δύο ακόμα χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2023 για παράδειγμα, φαίνεται πως «κάνει» και στις δύο πλευρές! Φυσικά, απομένει να διευθετηθούν κι άλλες λεπτομέρειες προτού… πέσουν οι υπογραφές.

Ο Μίλερ μετακόμισε στους Βαυαρούς τον Ιούλιο του 2000, σε ηλικία 10 μόλις ετών. Έκτοτε, μετράει 521 εμφανίσεις με τη φανέλα τους σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 195 τέρματα και εχει δώσει 188 ασίστ.

Για τον 100 φορές διεθνή με την εθνική Γερμανίας -με 38 γκολ και 37 ασίστ- και κάτοχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και δη την Αγγλία.