sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τα «μαγικά» του Ντόρσεϊ που κάνουν τον Ολυμπιακό και τη… μισή Ευρωλίγκα να τον θέλουν!

Εδώ και μερικές ώρες ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, έχοντας μετατραπεί στο πιο hot όνομα στα μεταγραφικά σενάρια! Το sport-fm.gr θυμάται τι έκανε και τον θέλει... η μισή Ευρωλίγκα!

Μετά από κάποιους μήνες που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στο NBA και την G League, o Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του. Μπορεί να παραμένει άγνωστος ο προορισμός που θα διαλέξει, το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι τον θέλει φυσικά ο Ολυμπιακός αλλά και η... μισή Ευρωλίγκα!

Ο 26χρονος πλέον διεθνής Έλληνας γκαρντ ξεδίπλωσε πέρσι το επιθετικό του ταλέντο, κάτι που τώρα τον κάνει στόχο για σχεδόν όλες τις ομάδες, που βλέπουν στο πρόσωπό του μια «μηχανή» σκοραρίσματος. Το sport-fm.gr θυμάται τι έκανε πέρσι και φέτος, με αποτέλεσμα να είναι περιζήτητος!

Το σόου με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα


Σε μια χρονιά για τον Ολυμπιακό που σχεδόν όλα κίνησαν ονειρικά, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε όλο αυτό το κατόρθωμα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας είχαν χωρίς αμφιβολία την σφραγίδα του, με τον Έλληνοαμερικανό γκαρντ να βρίσκει τα πατήματά του και το χώρο που χρειάστηκε για να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Ανεξίτηλες στη μνήμη των οπαδών των Πειραιωτών θα μείνουν οι εμφανίσεις με ΤΣΣΚΑ (32π.), Μπάγερν Μονάχου (25π.), φυσικά του Game 5 με τη Μονακό, η MVP εμφάνιση στο Ηράκλειο απέναντι στον Παναθηναϊκό που έδωσε την κούπα, αλλά και το... σόου που οδήγησε στην ανατροπή μέσα στο ΟΑΚΑ στον 2ο τελικό και άνοιξε τον δρόμο για το νταμπλ!








Οι σπουδαίες εμφανίσεις με την Εθνική


Με την μετακόμιση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να έχει ήδη ολοκληρωθεί, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ακολούθησε την «γαλανόλευκη» στην προσπάθεια για διάκριση στο Eurobasket, μπορεί ο στόχος να μην ήρθε, ωστόσο ο ίδιος επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά με τις εμφανίσεις του ότι δικαιωματικά είχε κάνει το μεγάλο βήμα για την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Στο μεγάλο ντέρμπι με την Ιταλία στο Μιλάνο «έλαμψε» με 23 πόντους και 6/10 τρίποντα, τραβώντας από το χέρι την Εθνική, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα κόντρα στην επίσης δυνατή Κροατία, είχε θριαμβεύσει ξανά με 29 πόντους, 5/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και δύο ασίστ!




Το πόδι πατημένο στο γκάζι και στην G League


Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως ήθελε αφού δεν μπόρεσε με τίποτα να κερδίσει μια θέση στο roteison των Ντάλας Μάβερικς, όμως ακόμα και όταν «υποβιβάστηκε» στη G League και τους Texas Legends, συνέχισε να κάνει... σόου, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα!

Έκανε πολλά καλά παιχνίδι, όμως δύο ήταν αυτά που ξεχώρισαν με διαφορά. Το πρώτο ήταν στη νίκη με 141-133 κόντρα στους Λέικλαντ Μάτζικ όπου αγωνίστηκε 34 λεπτά και μέτρησε 41 πόντους! Αυτοί προήλθαν από 8/13 τρίποντα και 3/6 δίποντα και 7/8 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ για 5 λάθη. Το δεύτερο και... πιο πρόσφατο, ήταν στην ήττα από τους Μπίρμιγχαμ Σκουάντρον με 138-135, εκεί όπου σε μόλις 29 λεπτά συμμετοχής, είχε 47 πόντους με 8/14 δίποντα, 8/13 τρίποντα, 6/8 βολές, 4 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x