sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Σκοράρει ο Τσούμπερ, νικάει η ΑΕΚ!

Ο Τσούμπερ σκόραρε ξανά και το απίθανο στατιστικό, που έχει η ΑΕΚ όταν βρίσκει δίχτυα ο Ελβετός τις δύο τελευταίες σεζόν, συνεχίστηκε!

Άλλο ένα ματς που σκόραρε ο Τσούμπερ, άλλο ένα τρίποντο για την ΑΕΚ!

Ο Ελβετός συνέχισε την παράδοση, που θέλει την Ένωση να παίρνει νίκες όταν βρίσκει δίχτυα ο 32χρονος. Συγκεκριμένα, από την περασμένη σεζόν, αλλά και φέτος, ο «δικέφαλος» έχει ένα απίστευτο ποσοστό, με 11 νίκες σε 12 παιχνίδια (10 στα 11 για το πρωτάθλημα) που έχει σκοράρει ο Ελβετός.

Αυτό ήταν το 9ο σερί παιχνίδι από τα περσινά playoffs και μετά, και συνολικά 11ο, που η ΑΕΚ παίρνει τρίποντο (και σε μια περίπτωση σκορ πρόκρισης σε διπλό παιχνίδι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ) όταν σκοράρει ο Τσούμπερ. Τα επτα είναι για το πρωτάθλημα, τρία αυξββ περσινή κανονική περίοδο, τέσσερα περσινά στα playoffs και ισάριθμα φέτος στον πρώτο γύρο, ενώ, θυμίζουμε, πως ήταν εκείνος, που άνοιξε λογαριασμό, ισοφαρίζοντας στο Ζάγκρεμπ την Ντινάμο.



Το μοναδικό παιχνίδι, που ο Τσούμπερ έχει σκοράρει, αλλά η ΑΕΚ έχασε, ήταν εκείνο στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, με την υπενθύμιση πως, όταν ο Ελβετός πέρασε στο ματς, το σκορ ήταν ήδη 0-2 σε βάρος της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως τα φετινά παιχνίδια, που έχει σκοράρει και είναι όλα τρίποντα ή σκορ πρόκρισης, έχουν έρθει σε εκτός έδρας παιχνίδια. Συνολικά από τα 11 νικηφόρα ματς, που έχει σημειώσει γκολ ο Τσούμπερ, τα οκτώ είναι εκτός έδρας.

Άλλωστε, φέτος, όποτε έχει σκοράρει μακριά από την OPAP Αrena, η ΑΕΚ έχει κερδίσει. Το μοναδικό διπλό, που δεν σκόραρε φέτος ο Ελβετός, ήταν στον αγώνα με την Μπράιτον. Έχει σκοράρει, δηλαδή, στα πέντε από τα έξι φετινά εκτός έδρας νικηφόρα ματς της Ένωσης.



Τα παιχνίδια που ο Τσούμπερ έχει σκοράρει και η ΑΕΚ έχει κερδίσει:

Κανονική διάρκεια Super League 2022-23:

Ιωνικός-ΑΕΚ 1-2
Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1

Playoffs 2022-23

ΑΕΚ-Άρης 3-1
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0
Άρης-ΑΕΚ 1-2
ΑΕΚ-Βόλος 4-0

Προκριματικά Champions League 2023-24

Nτιναμό Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ 1-2

Κανονική διάρκεια Super League 2023-24

Bόλος-ΑΕΚ 2-3
ΠΑΟ-ΑΕΚ 1-2
Αστέρας-ΑΕΚ 0-3
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ, μετά και από τη νίκη στα Γιάννενα, μετράει φέτος εννέα βαθμούς, σε τρεις έδρες, όπου πέρυσι πήρε μόλις έναν, με τα διπλά που έκανε σε Λεωφόρο, Τρίπολη και στους Ζωσιμάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x