Ευρώπη

Νόβοσελ: «Μέσα στον μήνα θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική λίγκα»

Μέσα στον Απρίλιο πιθανότατα θα γίνει γνωστό για το αν ο Ολυμπιακός θα έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στην Αδριατική λίγκα, όπως δήλωσε ο πρόεδρός της Κρέσιμιρ Νόβοσελ.

Λίγες ημέρες έμειναν για να γίνει γνωστό αν ο Ολυμπιακός θα μπορεί να συμμετάσχει στην Αδριατική λίγκα της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος της λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για το συγκεκριμένο θέμα και είπε πως πιθανότατα μέσα στον Απρίλιο θα γίνει διοικητικό συμβούλιο και οι 12 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση θα ψηφίσουν για το αν θα δεχθούν τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά.

«Η συμμετοχή ή όχι του Ολυμπιακού στην Αδριατική λίγκα δεν μπορεί να αποφασιστεί πριν το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο είναι πολύ πιθανό να γίνει μέσα στον μήνα. Οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία να αγωνιστούν στη διοργάνωση, ενώ έχουν μιλήσει και με άλλες ομάδες. Ωστόσο και οι 12 που συμμετέχουν στη λίγκα θα καταθέσουν τις απόψεις τους για το συγκεκριμένο θέμα και η τελική απόφαση θα παρθεί μέσω ψηφοφορίας», ήταν τα λόγια του προέδρου της Αδριατικής λίγκας στον τηλεοπτικό σταθμό «Vijesti».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x