sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ολυμπιακός: Ο γκολτζής Σισέ ισοφάρισε το ρεκόρ του

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ισοφάρισε από… Δεκέμβριο το ρεκόρ γκολ που έχει σε μια σεζόν φτάνοντας τα τέσσερα με τα δύο που πέτυχε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ (1-3).

Σε μια πολύ καλή πηγή γκολ εξελίσσεται για τον Ολυμπιακό ο Παπέ Αμπού Σισέ. Με τα δύο που σημείωσε στη χθεσινή νίκη επί του ΟΦΗ (1-3) ο Σενεγαλέζος αμυντικός έφτασε τα τέσσερα στην τρέχουσα σεζόν και από τις 4 Δεκεμβρίου ισοφάρισε το ρεκόρ τερμάτων που είχε σε μια ολόκληρη σεζόν.

Τη σεζόν 2017/18, ο Σισέ είχε επίσης σκοράρει 4 φορές, στις 21 εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει εκείνη την περίοδο. Φέτος μετρά 4 γκολ σε 22 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά ο πανύψηλος στόπερ έφτασε τα 14 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 114 συμμετοχές. Τα 10 εξ αυτών τα έχει σημειώσει με κεφαλιές.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Σισέ πετυχαίνει δύο γκολ σε έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η προηγούμενη ήταν στις 12 Φεβρουαρίου του 2020, στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-2), όταν είχε σημειώσει το 2-1 και το 3-1 στο 72’ και το 77’ αντίστοιχα με κεφαλιές.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x