Stoiximan Super League

ΑΕΚτζή, η σειρά σου…

Αυτοί εξηγήθηκαν -και συνεχίζουν να εξηγούνται «σπαθί» στην ΑΕΚ. Σειρά σου να τους ανταποδώσεις. Ακόμα και στη τους για τα οικονομικά προβλήματα, οι παίκτες της «Ένωσης» στάθηκαν κύριοι απέναντι στ’ όνομα της. Εφόσον η διοίκηση, λοιπόν, υλοποιήσει τη σκέψη να τους διαθέσει τα έσοδα των εισιτηρίων με τον ΠΑΣ, θα περνά ακόμα περισσότερο απ’ το χέρι του κόσμου ν’ ανταμείψει (τουλάχιστον εκείνος) την άψογη στάση τους.

Αυτοί εξηγήθηκαν -και συνεχίζουν να εξηγούνται «σπαθί» στην ΑΕΚ.

Σειρά σου να τους ανταποδώσεις.

Ακόμα και στη διαμαρτυρία τους για τα οικονομικά προβλήματα, οι παίκτες της «Ένωσης» στάθηκαν κύριοι απέναντι στ’ όνομα της.

Εφόσον η διοίκηση, λοιπόν, υλοποιήσει τη σκέψη να τους διαθέσει τα έσοδα των εισιτηρίων με τον ΠΑΣ, θα περνά ακόμα περισσότερο απ’ το χέρι του κόσμου ν’ ανταμείψει (τουλάχιστον εκείνος) την άψογη στάση τους.

Παίζουν απλήρωτοι για μήνες. Άπαντες έχουν δικαίωμα προσφυγής. Πλην Γκέντσογλου κανείς δεν έκανε τη (δικαιολογημένη) σκέψη, πράξη.

Και όχι μόνο δεν παραπονέθηκαν δημοσίως. Όχι μόνο υπήρξαν δηλώσεις τους (όπως εκείνες του Γεωργέα στο Αγρίνιο) στο πνεύμα «δεν είναι μόνο τα λεφτά». Αλλά ενάντια στις μη… καταθέσεις στους λογαριασμούς τους, υπήρξαν επανειλημμένες καταθέσεις ψυχής στο γήπεδο, που ανέτρεψαν προγνωστικά (και αγωνιστικά προβλήματα) και έφεραν την ΑΕΚ στην κορυφή.

Ακόμα και όταν έφτασε η ώρα να «φωνάξουν» δημοσίως το πρόβλημά τους (με την ανακοίνωση της Τρίτης) πάνω απ’ όλα μπήκε η ΑΕΚ. Ούτε κραυγές, ούτε απειλές, ούτε πραγματοποίηση της σκέψης για (συμβολική έστω) αποχή από κάποια προπόνηση. Μόνο περιγραφή της (δραματικής για ορισμένους) κατάστασης και της αναγκαιότητας να δοθεί άμεσα λύση. Ε, μάλλον είναι η ώρα ν’ ανταμειφθούν -τουλάχιστον από ‘κει που πάντα εκτιμώνται αντρίκειες συμπεριφορές: Από τον κόσμο.

Όχι μόνο με το χειροκρότημα του. Αλλά εφόσον υλοποιηθεί η σκέψη της διοίκησης να τους διαθέσει τα «καθαρά» έσοδα του σαββατιάτικου αγώνα ΚΑΙ οικονομικά. Άλλωστε, ήδη υπάρχει κινητοποίηση (ακόμα και εκδρομές απ’ την επαρχία διοργανώνονται).

Μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο αυτή θ’ αυξηθεί, αν ο κόσμος ξέρει πως η παρουσία του (και το 10 ευρω, 15ευρω, 20ευρω που ούτε εκείνου του περισσεύει) θα δώσει μια ανάσα που θα κάνει τους μεγαλομετόχους -νυν ή Supporters- να ντραπούν για ‘κείνη που σχεδιάζουν (ή όχι) να δώσουν οι ίδιοι. Άλλωστε η πρώτη (ή η τελευταία) φορά θα είναι, που θ' αποδειχθεί ότι μόνο εκείνος βάζει πλάτη στα πραγματικά δύσκολα;

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x