Stoiximan Super League

Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις στα θέματα των συμβολαίων των Τοροσίδη, Χολέμπας και Τζεμπούρ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλει να τους… δέσει για να μην χαλάσει ο κορμός της ομάδας. Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η διοίκηση είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Χολέμπας, ενώ είχαν απομείνει λεπτομέρειες για το θέμα του Τζεμπούρ. Όσον αφορά τον Τοροσίδη, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις στα θέματα των συμβολαίων των Τοροσίδη, Χολέμπας και Τζεμπούρ. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλει να τους… δέσει για να μην χαλάσει ο κορμός της ομάδας.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι η διοίκηση είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Χολέμπας, ενώ είχαν απομείνει λεπτομέρειες για το θέμα του Τζεμπούρ. Όσον αφορά τον Τοροσίδη, ακόμη ο διεθνής μπακ-χαφ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να υπογράψει ο Αλγερινός επιθετικός, με τον οποίο αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπάρξει αύξηση στις αποδοχές του από το ένα εκατ. ευρώ που παίρνει αυτή τη στιγμή.

Από την πλευρά του, ο Ελληνογερμανός φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση αυτής της υπόθεσης.

Όσον αφορά τον Τοροσίδη, η διοίκηση του προσφέρει αύξηση αποδοχών που φτάνει τις 800.000 ευρώ. Ωστόσο, χρειάζεται να ξεκαθαρίσει τι θέλει ο ίδιος παίκτης, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x