Γερμανία

#Brazzoraus: Petition των οπαδών της Μπάγερν υπέρ του Φλικ!

Σχεδόν 70.000 φίλοι της Μπάγερν Μονάχου έχουν ταχθεί υπέρ τη παραμονής του Χάνζι Φλικ και της ταυτόχρονης αποχώρησης του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Μορφή… χιονοστιβάδας παίρνει η οργή των φίλων της Μπάγερν Μονάχου ως προς τους χειρισμούς της διοίκησης και συγκεκριμένα του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς αναφορικά με την περίπτωση του Χάνζι Φλικ.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον πάγκο των Βαυαρών το καλοκαίρι, έχοντας με βασικό λόγο για αυτή του την απόφαση την διαφωνία του με τον Βόσνιο αθλητικό διευθυντή της ομάδας σε μια σειρά από ζητήματα…

Κάτι που όχι μόνο δεν έχει «καθίσει καλά» στους οπαδούς της Μπάγερν αλλά αντιθέτως προκαλεί εδώ και κάποιες ημέρες αρκετά… έντονα σχόλια στα social media της γερμανικής ομάδας!

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών φρόντισαν να το πάνε ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας… petition το οποίο τιτλοφορείται «pro Hansi Flick, Brazzo raus» και στόχος του είναι να ψηφίσει ο κόσμος υπέρ της παραμονής του Φλικ και της αποχώρησης του Σαλιχάμιτζιτς.

Μάλιστα, στο… μανιφέστο των φίλων της Μπάγερν εξηγείται ότι, αν ο δεύτερος δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, τότε πρέπει να τον απολύσουν τα άλλα μέλη της διοίκησης, ενώ γίνεται παράλληλα… επίθεση αγάπης στον πρώτο.

Για την… ιστορία, αυτή την στιγμή που μιλάμε, ο αριθμός των συμμετεχόντων αγγίζει τις 70.000, καθώς ουτε λίγο ούτε πολύ 67.494 έχουν ήδη λάβει μέρος!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x