Stoiximan Super League

Ένινγκ: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί και θα είμαστε ως το τέλος»

Περήφανος για τον χαρακτήρα του Άρη δήλωσε ο Μίχαελ Ένινγκ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Παρά την ήττα με 4-2 από τον Ολυμπιακό, ο Μίχαελ Ένινγκ δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια του Άρη.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αυτούς τους 12-13 που είναι πλέον διαθέσιμοι. Ακόμη και το πρωί δεν ξέραμε καλά-καλά πόσοι και ποιοι θα μπορούν να παίξουν. Τους ευχαριστώ. Ο Φετφατζίδης ήρθε το πρωί, είπε ότι ήθελε να παίξει και έπαιξε όλο το ματς. Ο Σάσα μπήκε για να δοκιμάσει έχοντας ένα σφίξιμο, ο Μαντσίνι είχε… μωβ πόδι, τα έδωσαν όλα, όλα τα παιδιά Κάναμε λάθη, αλλά μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τη μαχητικότητα της ομάδας. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο θέλουμε να κερδίζουμε, παρά τα προβλήματά μας», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Όσο για τη συνέχεια και την ώθηση που δίνουν τα δύο γκολ: «Πάντα σκοράρουμε απέναντι στον Ολυμπιακό (γέλια). Είχαμε δοκάρι και άλλες ευκαιρίες. Δυστυχώς με τις απουσίες που είχαμε είναι πολύ δύσκολο. Δείξαμε ότι η ομάδα είναι ακόμη ζωντανή, παρά τα προβλήματα, και θα συνεχίσει να είναι ως το τέλος των playoffs».

Τέλος για την απόδοση και το γκολ του Μπαγκαλιάνη είπε: «Γι’ αυτά τα παιδιά είναι η καλύτερη ευκαιρία. Μαθαίνουν και αντιμετωπίζουν μεγάλες ομάδες. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις και να είσαι στο 100%, αλλά τα κατάφεραν. Αυτά τα παιδιά θέλουν να μάθουν, αλλά πρέπει να το κάνουν πολύ γρήγορα. Είμαστε ευχαριστημένοι για τον Μπαγκαλιάνη και τον Μπακούτση και αν δεν ήταν εδώ μαζί μας, ίσως να μην συμπληρώναμε και ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x