Stoiximan Super League

«Γεμάτη» ημέρα στην Ξάνθη

Ανάλυση φάσεων, προπόνηση και παρακολούθηση σεμιναρίου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης (06/03) για την Ξάνθη, με τους Ντε Λούκας, Φασίδη και Κάστρο να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα του προπονητηρίου και μετά τις επισημάνσεις τους σε φάσεις προηγούμενων αγώνων στο βίντεο και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής.

Τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν συνέχισαν οι Πάμπλο Ντε Λούκας, Βασίλης Φασίδης και Ματίας Κάστρο, ενώ απουσίασε ο Δημήτρης Μελιόπουλος με την Εθνική Κ-19 της Ελλάδας.

Παράλληλα, ο Έρικ Γέντρισεκ κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Σλοβακίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή για τους αγώνες στις 21/3 με Ουγγαρία και 24/3 και με Σκωτία.

Μετά το τέλος της προπόνησης η Ξάνθη παρακολούθησε στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet το καθιερωμένο σεμινάριο της Sportradar, η οποία σε συνεργασία με την ΕΠΟ ενημερώνει τις ομάδες για την αντιμετώπιση χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x