Stoiximan Super League

Ξενόπουλος: «Το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία, χρειάζονται ματς για να δείξεις την αξία σου»

Ο Βασίλης Ξενόπουλος αναφέρθηκε στη… μοίρα του τερματοφύλακα, στάθηκε στην απόκρουση της εκτέλεσης του Φετφατζίδη και ανέφερε πως είναι τυχερός για τις ευκαιρίες που παίρνει.

Εκ των διακριθέντων της επικράτησης του Παναθηναϊκού επί του Άρη, με την απόκρουση του πέναλτι από τον Φετφατζίδη και μερικές ακόμα επεμβάσεις, ο Βασίλης Ξενόπουλος μίλησε για τις προπονήσεις που βοηθούν τους τερματοφύλακες, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» καλούνται να παρουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται...

«Για έναν τερματοφύλακα παίζουν πολλά ρόλο για να πιάσει πέναλτι. Το μελετάμε με τον κύριο Μαλιαρίτση, δουλεύουμε και θέλει και τύχη. Ευτυχώς ήρθε η νίκη και είναι καλός συνδυασμός, διαφορετικά δεν θα είχε μεγάλη αξία η απόκρουση. Γι’ αυτό δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων. Κοιτάμε συνεχώς βίντεο και μας βγαίνει. Στην αρχή ήμουν λίγο σφιγμένος. Το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία και με βοήθησε στη συνέχεια. Όπως με βοήθησε και το γεγονός ότι είχα τρεις έμπειρους παίκτες μπροστά μου. Και πριν το ματς μου μίλησαν, υπήρχε καλή συνεννόηση. Στη θέση μου παίζει ένας… Πρέπει να έχεις υπομονή και όποτε σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις το καλύτερο», είπε αρχικά ο Ξενόπουλος.

Και πρόσθεσε στην κάμερα της Nova: «Προσπαθούμε στο 100%, να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο, να παίρνουμε νίκες για μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία. Είμαστε τυχεροί που την εκπροσωπούμε στο γήπεδο. Αυτές οι ευκαιρίες που μας δίνονται, είναι για ν’ αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε στον Παναθηναϊκό. Καλές οι προπονήσεις, αλλά χρειάζονται και τα ματς για να δείξεις την αξία σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x