Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουζούκη στην κάμερα της Nova:

Για το ματς και αν υπήρξε αφέλεια από μέρους του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ πως η αφέλειά μας ήταν στο τελευταίο λεπτό. Δεν είχαμε δώσει δικαίωμα. Δεν απειληθήκαμε, αλλά δεν απειλήσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν απειλείς γυρνάει μπούμερανγκ».

Για το αν δεν υπάρχει «χημεία»: «Δεν ξέρω για τακτικές και χημείες, πρέπει να μπαίνεις και να νικάς όταν είσαι Παναθηναϊκός».

Για το τι πρέπει να αλλάξει:
«Αυτό θα το δούμε με τον προπονητή. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ, είναι να ξυπνήσουμε, να ζητήσουμε συγγνώμη απ’ τον κόσμο για το αποτέλεσμα».

Για το δεύτερο σερί ματς που δεν ήρθε αποτέλεσμα: «Και σε μια κακή μέρα πρέπει να μπαίνεις να παίρνεις τους βαθμούς. Όταν 90 λεπτά είσαι μπροστά και τρως γκολ, σημαίνει πως κάτι κάναμε λάθος».

Για το αν υπάρχουν ομοιότητες με την περασμένη σεζόν που και πάλι η αρχή ήταν κακή: «Ομοιότητες δεν ξέρω αν βρίσκω. Για όλους είναι μαθήματα, ξέρω πως ο κόσμος δεν το δέχεται, δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος με μια ήττα και μια ισοπαλία. Είναι μάθημα για όλους και κυρίως τα νέα παιδιά».

Για το αν η ομάδα είναι καλύτερη με την μπάλα ή όταν αμύνεται: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πούμε για κάτι πως είναι καλύτερο ή χειρότερο. Για να δεχτούμε γκολ στο 90’, κάτι λάθος κάναμε στο κέντρο και μπροστά. Ήταν μια γενική αφέλεια της ομάδας».

Για την έλλειψη δημιουργίας: «Είναι δεδομένο πως δε δημιουργούμε. Προπονούμαστε σε αυτό. Νομίζω θα μπορέσουμε να βγάλουμε περισσότερες φάσεις».

Για το αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης: «Πάντα είναι θέμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Και πέρσι έτσι έγινε, πήραμε αποτελέσματα και η ομάδα λύθηκε».

Για το αν θα μιλήσουν στα αποδυτήρια για το τι φταίει: «Σίγουρα θα μιλήσουμε,. Ο λόγος πάει κυρίως στους αρχηγούς, έχουν εμπειρία, έχουν ζήσει πολλά. Θα βρούμε λύση μεταξύ μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube