Stoiximan Super League

Πογιάτος: «Δεν μείναμε ικανοποιημένοι από το α' μέρος, χρειαζόμαστε χρόνο»

Παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού, ο Ντάνι Πογιάτος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας σύμφωνα με τον Ντάνι Πογιάτος, που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του «τριφυλλιού» στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, στο οποίο επικράτησε 1-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Παναθηναϊκός TV

Για την απόδοση της ομάδας σήμερα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μείναμε καθόλου ικανοποιημένοι στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε 4 παίκτες που έρχονταν από τραυματισμό, όπως οι Σένκεφελντ και Αϊτόρ. Είδαμε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν».

Για το πόσο σημαντικό είναι το κενό των δύο εβδομάδων: «Σίγουρα θέλουμε το χρόνο μας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, Μπαίνουν οι παίκτες σιγά – σιγά. Χρειαζόμαστε χρόνο. Αυτές οι δύο εβδομάδες μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Για το γεγονός ότι βελτιώνεται το δίδυμο Μακέντα - Καρλίτος: «Βεβαίως κάθε φορά τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με δύο καθαρά εξτρέμ. Στην επίθεση μας έλειπε η φρεσκάδα, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά θα βρουν τα πατήματα τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x