Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τι γίνεται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM. Τι είπε για τα μεταγραφικά στη νέα εποχή Μίτσελ στην ομάδα. Τα σενάρια για Νίλαντ και Πασχαλάκη για το τέρμα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Αφού εξήγησε ότι οι Πειραιώτες με Ανιγκό, Καρεμπέ, Αβραάμ προσπαθούν να θωρακίσουν τον Μίτσελ και γενικά τον ομάδα, δίνοντας έμφαση και στον τομέα της πειθαρχίας, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφικές εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν, πλέον, με τον Ισπανό τεχνικό.

Σημείωσε, λοιπόν, ότι στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εισηγήσεις του Μίτσελ ιδίως για τον Κασάμι, αλλά και για τον Ομάρ, όπως και για τους παίκτες, φυσικά, που πρέπει να φύγουν, ενώ στάθηκε στο θέμα του γκολκίπερ, τονίζοντας ότι πράγματι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν στην αγορά των ελεύθερων. Ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε ότι έχει κοιτάξει και τους ξένους όπως για παράδειγμα τον γκολκίπερ της εθνικής Νορβηγίας, Όριαν Νίλαντ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχε βρει κάτι πειστικό.

Τέλος, σχολιάζοντας τις φήμες για τον Πασχαλάκη, υπενθύμισε ότι ακούγονται από το καλοκαίρι και συνεχίζονται όλο το φθινόπωρο. «Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εξέλιξη, χωρίς, όμως, να μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα», κατέληξε.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x