sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Super League: Η ενδεκάδα της 11ης αγωνιστικής

Το sport-fm.gr βάζει το… κοστούμι του προπονητή, επιλέγει σχηματισμό, αλλά και τους παίκτες που ξεχώρισαν από την 11η αγωνιστική, επιλέγοντας τους καλύτερους από τα γήπεδα της Super League.

Η 11η αγωνιστική πέρασε και είδαμε… μπόλικα και ωραία πραγματάκια! Όπως και ποδοσφαιριστές να διαπρέπουν ή να καθορίζουν παιχνίδια, οπότε τους επιλέγουμε στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας. Για να χωρέσουν άπαντες, επιλέγουμε σχηματισμό 4-4-2 με άκρως επιθετικές διαθέσεις.

Τερματοφύλακας: Επασί (ΟΦΗ)
Δεν ήταν μέσα στους σκόρερ (λογικό), αλλά ήταν εκείνος που κράτησε την ομάδα του εντός παιχνιδιού, ώστε να πάρει το «τρίποντο» στο τέλος. Κορυφαίος του αγώνα ο Επασί με τις καταλυτικές του επεμβάσεις, ίσως ο κύριος λόγος για τον οποίο ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του μαχητικού Ιωνικού και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Δεξί μπακ: Καρμόνα (Αστέρας Τρίπολης)
Εξαιρετικό παιχνίδι από τον δεξιό μπακ του Αστέρα, ο οποίος έχει φτιάξει τα δύο από τα έξι γκολ στο εμφατικό 6-2 της ομάδας του απέναντι στον Αστέρα. Το… αξιοπερίεργο πως έχει φτιάξει το 2-0 του Ριέρα και το 6-2 που σκόραρε ο ίδιος παίκτης, ενώ έχει μεγάλη προσφορά τόσο στο επιθετικό κομμάτι παίζοντας διαρκώς πάνω από τη σέντρα και ανασταλτικά δεν έχει αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Στόπερ: Εραμούσπε (ΠΑΣ Γιάννινα)
O Αργεντινός στόπερ είναι εξαιρετικός σε κάθε μα κάθε παιχνίδι! Πέραν του -ενός ακόμη- πέναλτι που σκοράρει για το 1-0 με τρομερή εκτέλεση, ο Εραμούσπε κάνει φοβερό παιχνίδι και ανασταλτικά έχοντας να αντιμετωπίσει την ασφυκτική πίεση κατά διαστήματα της ΑΕΚ. Πρώτος στις μπάλες, δυνατός και ξέρει ποδόσφαιρο. Απλά εξαιρετικός για ακόμη ένα ματς, αλλά αυτό δεν έφτασε στον ΠΑΣ κόντρα στην Ένωση!

Στόπερ: Μπράμπετς (Άρης)
Ίσως η καλύτερη εμφάνιση του Τσέχου από τη στιγμή που έχει έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Απροσπέλαστος, δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από Σβιντέρσκι, Άκπομ και από κανέναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ γενικότερα. Είχε μεγάλη συμβολή στο να κρατήσει το μηδέν η ομάδα του Άκη Μάντζιου, ενώ για πρώτη φορά έδεσε… τέλεια με τον Φαμπιάνο!

Αριστερό μπακ: Ρέαμπτσουκ (Ολυμπιακός)

Super League: Η ενδεκάδα της 11ης αγωνιστικής

Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, παρότι ο Βαλμπουενά πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα. Λίγες ημέρες μετά την ασίστ στον Τικίνιο για το τρίποντο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, είναι μέσα και στα δύο γκολ. Ο Ρέαμπτσουκ κερδίζει το πέναλτι για το 1-0, αλλά και το φάουλ στα όρια της περιοχής για το 2-1 στις καθυστερήσεις.

Χαφ: Σάκχοφ (ΑΕΚ)
Πήρε την ευκαιρία του στα Γιάννενα, βγαίνοντας από τη… ναφθαλίνη και κρίνει το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ! Ο Γιαννίκης βλέπει πως δεν υπάρχει ισορροπία μετά την έξοδο του Σιμάνσκι, η ομάδα του δέχεται κόντρα-επιθέσεις και ρίχνει στο ματς τον Ουκρανό χαφ. Δικαιώνεται απόλυτα αφού στο δεκάλεπτο έχει προλάβει να βοηθήσει στην κυκλοφορία και στο φινάλε παίρνει το ρίσκο για να εκτελέσει εκτός περιοχής, νικώντας τον Λοντίγκιν και δίνοντας στην ΑΕΚ τη νίκη. Δικαιωματικά μπαίνει στην ενδεκάδα, πιθανότατα και στην ενδεκάδα του Γιαννίκη σύντομα.

Χαφ: Εντιαγέ (Άρης)
Έχει κάνει απίθανη ματσάρα, όντας ο κορυφαίος του γηπέδου. Έκοβε και έραβε στο κέντρο, μοιράζοντας μπάλες, οργανώνοντας το παιχνίδι και φτιάχνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που σκόραρε ο Μαντσίνι, αφού έχει κάνει πριν την κάθετη φοβερή ατομική προσπάθεια 50-60 μέτρων! Η εμφάνισή του άγγιξε την τελειότητα!

Πλάγιος μεσοεπιθετικός: Άμραμπατ (ΑΕΚ)

Super League: Η ενδεκάδα της 11ης αγωνιστικής

Διαθέτει τεράστια ποιότητα και κάθε φορά που παίζει το αποδεικνύει! Ισοφαρίζει με φοβερό βολέ τον ΠΑΣ για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ είναι ο κινητήριος μοχλός για την ομάδα του και την τραβάει διαρκώς στην επίθεση. Παίκτης που ξέρει να... ανεβοκατεβάζει τον ρυθμό, να πηγαίνει στο ένας με έναν και να δημιουργεί είτε για τον εαυτό του, είτε για τους συμπαίκτες του! Πραγματικά, εξαιρετικός για άλλον έναν αγώνα.

Πλάγιος μεσοεπιθετικός: Ριέρα (Αστέρας Τρίπολης)
Μπαίνει λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα, με τον Σίτο να αντιμετωπίζει πρόβλημα και να αποχωρεί και κάνει… άνω-κάτω την άμυνα του Ατρομήτου. Σκοράρει το 2-0, το οποίο ξεκινάει ο ίδιος αλλάζοντας παιχνίδι για τον Καρμόνα, κάνει κίνηση στην περιοχή και τελειώνει υποδειγματικά τη φάση. Η επιθετική λειτουργία του Αστέρα περνάει διαρκώς από τα πόδια του, φτιάχνει φάσεις, κρατάει μπάλα και εν τέλει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά βάζει το… κερασάκι στην τούρτα. Διαθέτει ποιότητα, την έδειξε και έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση.

Φορ: Μακέντα (Παναθηναϊκός)

Super League: Η ενδεκάδα της 11ης αγωνιστικής

Ο Ιταλός φορ πήρε το… όπλο του! Μετά το ματς με τη Λαμία έρχεται και η «ντοπιέτα» απέναντι στον Παναιτωλικό, για να καθαρίσει το παιχνίδι και να χαρίσει το δεύτερο σερί τρίποντο στον Παναθηναϊκό που μπήκε στην εξάδα. Σκοράρει με πέναλτι το πρώτο γκολ και το δεύτερο με κοντινό τελείωμα μετά από λάθος αντιπάλου, όντας ο απόλυτος MVP του αγώνα.

Φορ: Σονί (Αστέρας Τρίπολης)

Super League: Η ενδεκάδα της 11ης αγωνιστικής

Ο Καμερουνέζος έκανε… πράματα και θάματα στην ευρεία νίκη επί του Ατρομήτου! Σκόραρε δύο τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο, έχει φτιάξει άλλα δύο για τον Κρέσπι και η εμφάνισή του αγγίζει το «10». Τρομερός, ιδιαίτερα αποτελεσματικός με όλες τις τελικές του να πάνε εντός εστίας, ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα που δεν μπορεί αν τον κόψει ούτε με… αίτηση! Απολαυστικός!

Super League: Η ενδεκάδα της 11ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x