sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τι μας έμεινε από τη 14η αγωνιστική: O κυνικός, ο ασυγκράτητος και η… Premier League!

Δεύτερος γύρος πράξη πρώτη! Το δεύτερο μισό της Super League ξεκίνησε με την εμβόλιμη 14η αγωνιστική, που ήταν και πάλι λειψή λόγω της αναβολής στο Απόλλων-ΠΑΟ.

Δεύτερος γύρος πράξη πρώτη!

Το δεύτερο μισό της Super League ξεκίνησε με την εμβόλιμη 14η αγωνιστική, που ήταν και πάλι… λειψή λόγω της αναβολής στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό.

Η στήλη «Τι μας έμεινε» του sport-fm.gr καταγράφει τα έξι πράγματα που δεν θα ξεχάσουμε από τα έξι ματς!

Άστρο… εξαδάτου!


Ο Παναιτωλικός είχε τις ευκαιρίες, ο Αστέρας Τρίπολης είχε το… άστρο! Οι Αγρινιώτες δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και με το γκολ του Κρέσπι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Αρκάδες πήραν ένα τεράστιο «τρίποντο», πλησιάζοντας την εξάδα! Κάτι από πέρυσι έχει αρχίσει να θυμίζει ο Αστέρας…

Super League: Τι μας έμεινε από τη 14η αγωνιστική

Premier League


Συμβαίνει σπάνια, αλλά όταν συμβαίνει… μένει για πάντα! Το παιχνίδι της αγωνιστικής ήταν, πιθανότατα και το παιχνίδι της χρονιάς! Από εκείνα, δηλαδή, που λέμε ματς-διαφήμιση για το πρωτάθλημά μας. Και ναι, ήταν εκείνο ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο, που έληξε 2-2! Ποια Premier League! Τέτοια φάση… Ο Βόλος έμοιαζε να ελέγχει το ματς στο 54ο λεπτό, όταν και απέκτησε αβαντάζ δύο γκολ με τον Φαν Βέερτ, όμως η Λαμία ανέκαμψε σε χρόνο dt, με τους Αραμπούλι (πέναλτι) και Μπεχαράνο να φέρνουν το ματς σε ισορροπία μέσα σε δύο λεπτά (59', 61'). Το τελευταίο ημίωρο, δε, ήταν αδιανόητο! Απολαύστε απλά τα highlights…


Κυνικός


Ο ΠΑΟΚ… εμφανίστηκε στα Γιάννενα και το έκανε, μάλιστα, με τρόπο εμφατικό! Όχι, ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έχανε τη μία φάση μετά την άλλη, προκειμένου να φτάσει στο εντυπωσιακό 4-0, απέναντι σε μία ομάδα, δε, από τις καλύτερες της φετινής σεζόν. Αλλά έκανε ό,τι θα έκανε ο «κανονικός» ΠΑΟΚ: Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και «καθάρισε»! Ο συνήθης ύποπτος Κούρτιτς, MVP της ταλαιπωρημένης ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου μαζί με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ήταν όλα τα λεφτά για τον «δικέφαλο», ενώ άνοιξε και τον δρόμο για τη νίκη με δύο τέρματα, το δεύτερο γκολάρα!

Super League: Τι μας έμεινε από τη 14η αγωνιστική

Ασυγκράτητος


«Με νίκες σε τέτοια γήπεδα κερδίζονται οι τίτλοι». Τα λόγια του Μαρτίνς είναι χαρακτηριστικά. Ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση στο Περιστέρι, επικρατώντας 3-0 του Ατρομήτου και συνεχίζει την επέλασή του προς την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει… ασυγκράτητος, το ίδιο και ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής, κάνοντας χατ-τρικ, «ισοφαρίζοντας», μάλιστα, τα τέσσερα του μάγου Ζιοβάνι!

Super League: Τι μας έμεινε από τη 14η αγωνιστική

Ένα και ένα κάνουν… 1-1


Το έγραψε και ο προπονητής της εξέδρας. Αποτέλεσμα στο ΟΦΗ-Άρης, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε καθολική υπεροχή, καμία δεν έκανε το κάτι παραπάνω και κρίνεται μάλλον δίκαιο, έστω και αν η ισοφάριση των «κίτρινων» ήρθε στο 90' με το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Γλίτωσε α χειρότερα, πάντως, ο Άρης, διότι αν έχανε οι Κρητικοί θα ξέφευγαν στο +4 στην 6η θέση της βαθμολογίας!


Ατσάλινη


Ένα από τα μεγαλύτερα «θέματα» της φετινής ΑΕΚ, και ζητούμενο για τον Αργύρη Γιαννίκη, είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ο τεχνικός της «Ένωσης», από την πρώτη στιγμή, εκεί έχει επικεντρωθεί. Στο πώς, δηλαδή, θα μπορέσει να «σουλουπώσει» τα «κιτρινόμαυρα» μετόπισθεν. Η ΑΕΚ, λοιπόν, συμπλήρωσε αισίως τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια -τα τρία στο πρωτάθλημα- και δύο διαδοχικά εκτός έδρας στη Λίγκα, που δεν δέχεται γκολ. Και το πέτυχε αυτό κόντρα στον Ιωνικό (0-1), ο οποίος δεν σκόραρε μόλις για δεύτερο φετινό ματς στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x