sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τι μας έμεινε: Το αριστούργημα, η γονατιά και το… τέλος!

Η στήλη «Τι μας έμεινε» του sport-fm.gr καταγράφει τα επτά πράγματα που θα θυμόμαστε από τα επτά ματς της 23ης αγωνιστικής!

Πάει και η 23η αγωνιστική.

Μετρώντας, πλέον, αντίστροφα για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League, η στήλη «Τι μας έμεινε» του sport-fm.gr επιστρέφει και καταγράφει τα επτά πράγματα που θα θυμόμαστε από τα επτά ματς της 23ης «στροφής» του πρωταθλήματος!

Ρεσιτάλ


Είναι από τα… 0-0 που θα μείνουν! Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στη Ριζούπολη ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό, με το παιχνίδι να λήγει, τελικά, χωρίς σκορ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε δύο δοκάρια, ο Παναιτωλικός έχασε τα άχαστα με Ντίας και Νταγκό, με τους Αγρινιώτες, μάλιστα, να έχουν, ίσως, τις περισσότερες φάσεις τους εκτός έδρας τη φετινή σεζόν! Το σχολίασε και ο Αναστασίου, λέγοντας: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες για εκτός έδρας ματς». Το 0-0, πάντως, μοιάζει σαν… ήττα για τον Απόλλωνα, που παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση.


Σοκ, άλμα και… θρίλερ!


Ο Ιωνικός έχει πετύχει τη νίκη της αγωνιστικής! Τρομερό «διπλό» στην Τρίπολη απέναντι στον ασταμάτητο -μέχρι το Σάββατο- Αστέρα, που έχει τριπλή «ανάγνωση»: Αφενός είναι σοκ για τους Αρκάδες, που πήγαιναν «τρένο» και το είχαν «κυκλώσει» αυτό το ματς στην προσπάθειά τους να είναι στην πρώτη εξάδα. Αφετέρου οι Νικαιώτες έκαναν άλμα παραμονής με τη νίκη τους. Δύσκολα θα κινδυνέψουν. Και υπάρχει και ένα τρίτο: Ο Ιωνικός πέταξε στη φωτιά… οινόπνευμα και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, αυτή φούντωσε! Αληθινό θρίλερ πια τα πλέι οφ!

Ματσάρα


Το ωραιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξήχθη στην Κρήτη! Φανταστικό ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και Βόλο, με τους Κρητικούς να επικρατούν 2-1 και να κάνουν βήμα εξάδας. Τρία γκολ, ένα χαμένο πέναλτι, μία αποβολή, ένα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες σε έναν απίθανο αγώνα, από τους καλύτερους της φετινής σεζόν. Αξίζει πραγματικά να δείτε τα highlights.


Αριστούργημα


Σε προσωπικό σόου του Φώτη Ιωαννίδη εξελίχθηκε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 2-0, το δεύτερο, δε, αριστούργημα! «Ξεμπούκωσε» ο Ιωαννίδης, δικαιώνοντας τον προπονητή του, που τον είχε ξανά βασικό, πετυχαίνοντας, μάλιστα, για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα δύο γκολ σε ένα ματς. Κρατάμε από την αναμέτρηση και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που «έγραψε» την παρθενική του εμφάνιση ως βασικός και στο πρωτάθλημα. Ήδη φαίνεται ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο του «τριφυλλιού»…




Συνήθης ύποπτος


Πάλι ο… Κρέσπο! Ο Ισπανός αμυντικός σκόραρε ξανά εναντίον του Ατρόμητου και ξελάσπωσε τον ΠΑΟΚ (1-0), έχοντας, πλέον, το εξής εντυπωσιακό στατιστικό: Αυτό ήταν το δέκατο γκολ στην καριέρα του 35χρονου στόπερ, ο οποίος τα οκτώ από αυτά τα έχει πετύχει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Το απίστευτο, λοιπόν, είναι ότι ο Κρέσπο έχει πετύχει τα μισά τέρματά του εναντίον του Ατρόμητου και όλα έχουν συνδυαστεί με το αήττητο των «ασπρόμαυρων» με τους Περιστεριώτες, καθώς έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία!

Γονατιά


Ο Ολυμπιακός συνέχισε την επέλασή του προς τον τίτλο. Μπορεί να μην ήταν καλός, αλλά και η ΑΕΚ, που το πάλεψε το ματς, τα «γκρέμισε» όλα στο φινάλε. Λυτρωτής για την ομάδα του Μαρτίνς, ο Εμβιλά, που σκόραρε με το γόνατο στο 84ο λεπτό και χάρισε ακόμη ένα «τρίποντο» στους Πειραιώτες (1-0), αλλά και κάτι ακόμα: Ψυχολογία ενόψει Αταλάντα! Όσο για την «Ένωση», ήταν καλύτερη στο ντέρμπι, είχε κατοχή, έβρισκε χώρους, αλλά στην τελική πάσα τα έκανε… μαντάρα και κάπως έτσι ήρθε άλλη μία ήττα, που, όπως έγραψε και ο Κώστας Μιαούλης στο sport-fm.gr, η λέξη και μόνο «έχει φτάσει στο μεδούλι της».

Τέλος!


Αν ο Ιωνικός προκάλεσε χαμό στην πρώτη εξάδα το Σάββατο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε… μπουρλότο τη Δευτέρα! Απίθανη νίκη απέναντι στον Άρη (2-0), με τους Ηπειρώτες να «σκαρφαλώνουν» εκ νέου στην 4η θέση της Super League και να… διώχνουν τον Άκη Μάντζιο από τον πάγκο των «κίτρινων». Τέλος ο Έλληνας τεχνικός, με το ποτήρι να ξεχειλίζει και τον Θόδωρο Καρυπίδη να τον «τελειώνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x