sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Είχε ποιότητα, διάθεση και ψάχνει… ένταση: Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Πισάρο με την ΑΕΚ!

Ο Ροδόλφο Πισάρο έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο και το sport-fm.gr αναλύει τα πεπραγμένα του στην πρώτη του εμφάνιση με τα «κιτρινόμαυρα».

Ήταν κεφάτος, έδειξε όρεξη να δημιουργήσει, άλλαξε πολλές θέσεις στο γήπεδο και έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Αυτά ήταν κάποια από τα πεπραγμένα του Ροδόλφο Πισάρο, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο στη φιλική νίκη επί του Βόλου.

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους και πήρε θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, στον ρόμβο που χρησιμοποιεί ο Ματίας Αλμέιδα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πέρασε τόσο στα δεξιά, όσο και πίσω τον Φαν Βέερτ, έχοντας και κινήσεις «κρυφού επιθετικού», απειλώντας τρεις φορές το αντίπαλό τέρμα.

Όσον αφορά την πρώτη εντύπωση που άφησε, φαίνεται πως θα βοηθήσει αρκετά τους «κιτρινόμαυρους», είτε ξεκινώντας ως βασικός, είτε ερχόμενος από τον πάγκο. Μάλιστα, με την προσθήκη του «Τζόκερ», οι νταμπλούχοι απέκτησαν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από τη μέση και μπροστά, με τον Πισάρο να μπορεί να παρεί θέση τόσο στα άκρα, όσο και πίσω από τον επιθετικό, εκεί που αγωνίζονται οι Τσούμπερ και Αραούχο. Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΕΚ πλέον διαθέτει δέκα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να παίξουν στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης.



Φυσικά, δεν ήταν στο επίπεδο έντασης που απαιτεί ο Ματίας Αλμέιδα, όπως σημείωσε και ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά έδειξε τη μεγάλη ποιότητά του και την κλάση του σε αρκετές περιπτώσεις. Αρχικά, έχει εξαιρετικά αγγίγματα με την μπάλα, τα οποία, όπως έχει αναφερθεί ξανά, θυμίζουν έντονα τον Μάρκο Λιβάγια, μιας και η τεχνική του κατάρτιση είναι εφάμιλλη με αυτή του Κροάτη μεσοεπιθετικού.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό του δεκάλεπτο, έδειξε να βρίσκει τα πατήματά του και να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά, έκανε μία πολύ όμορφη προσποίηση, αφήνοντας την μπάλα να περάσει για τον Μαχαίρα, ενώ έδειξε να έχει πολύ καλή συνεργασία με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, αλλά και τον Χατζισαφί στην αριστερή πλευρά.

Στο 59’ έκανε την πρώτη του τελική, όταν κινήθηκε πολύ όμορφα στην περιοχή και με όμορφο γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Κόστιτς. Μάλιστα, στο 71’ έφτασε και πολύ κοντά στο γκολ, αλλά μετά την όμορφη εναλλαγή της μπάλας που είχε με τον Χατζισαφί, δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Παπαδόπουλο. Στο 78' είχε ακόμη μία καλή στιγμή, όπου η κεφαλιά του από καλή θέση πέρασε άουτ (μετά από πανέμορφη κίνηση κρυφού φορ).



Κατά τα άλλα, ανέβαινε ψηλά για να πιέσει, ενώ έπαιζε άμεσο ποδόσφαιρο, ένα εκ των βασικών πραγμάτων που ζητά ο Ματίας Αλμέιδα. Γενικότερα, έδειξε πως έχει την ποιότητα και θα βοηθήσει πολύ την «Ένωση» τόσο στην ανάπτυξη όσο και στο να ξεκλειδώνει πιο εύκολα τις αντίπαλες άμυνες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία ποιοτική προσθήκη, η οποία θα αναβαθμίσει αισθητά και θα δώσει ακόμη περισσότερο βάθος στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x