Stoiximan Super League

Φήμες για Μπρούνο Άλβες και Ολυμπιακό

Δεδομένη θεωρείται στην Ισπανία η άμεση επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ στην Μπαρτσελόνα και στον Ολυμπιακό ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του, με τις φήμες να θέλουν τον Μπρούνο Άλβες.

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ από τον Ολυμπιακό, αφού από την 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνει πόστο στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τοις δύο πλευρές να λύνουν πριν από το παιχνίδι με τη Μάλμε τη συνεργασία τους, αφού ο Γάλλος δεν πρόκειται να παίξει κόντρα στους Σουηδούς, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές για την αναζήτηση ενός αξιόπιστου στόπερ, με τον «Γαύρο» να υποστηρίζει πως στην Τουρκία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» καλοβλέπουν την περίπτωση του 33χρονου άσου της Φενερμπαχτσέ, Μπρούνο Άλβες.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον τουρκικό σύλλογο, την ώρα που στη Γαλλία γράφουν εκ νέου για τον Μιρίν της Μοναδικό (που είναι δανεικός στην Αϊντχόφεν) και στην Πορτογαλία για τον Μεξικανό Ρέγες της Πόρτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x