Stoiximan Super League

Αυτός είναι ΠΑΟΚ

Ένας …κανονικός ΠΑΟΚ μετά από καιρό, πέρασε αέρα (1-3) από την Βέροια επιστρέφοντας στις νίκες! Περέιρα, Βίτορ και Νομπόα (όλα στο α’ ημίχρονο) πέτυχαν τα γκολ του «Δικέφαλου του Βορρά».

Κάτι από την ομάδα που έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα θύμισε ο ΠΑΟΚ στη Βέροια, φεύγοντας με μια νίκη-οξυγόνο

Και καθαρίζοντας νωρίς το ματς, σημειώνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επέστρεψε επιτέλους στις νίκες (1-3).

O Περέιρα με προβολή (10'), ο Βίτορ με κεφαλιά (28') και ο Νομπόα -που άνοιξε λογαριασμό- με υπέροχο μονοκόμματο σουτ (42') σκόραραν για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Με ένα εξίσου όμορφο γκολ ο Ντουμίτρου πέτυχε το γκολ της τιμής (61') για τους γηπεδούχους.

Το ματς:

Αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και έχοντας χάσει το… τρένο του τίτλου, η «θηλιά» ήταν ήδη γερά σφιγμένη γύρω από τον λαιμό του ΠΑΟΚ. Και παρόλο που έπρεπε να προσαρμοστεί σ’ ένα ιδιότυπο 3-4-3 που περισσότερο έμοιαζε με… 4-3-3 έδειξε με το καλησπέρα πως δεν έχει διάθεση ν’ αφήσει άλλους βαθμούς.

Βάλθηκε μάλιστα να ξεμπερδέψει από το ημίχρονο κιόλας. Ο Σκόνδρας με γλυκιά σέντρα σέρβιρε στον Περέιρα που κινήθηκε σαν φορ και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγο αργότερα ο Ρικάρντο Κόστα… έδειξε ταυτότητα στόπερ χάνοντας το …άχαστο, αλλά ο έτερος Πορτογάλος της παρέας, ο Βίτορ πήρε το αίμα του συμπατριώτη του πίσω.

Με τον Περέιρα να ντύνεται αυτή τη φορά δημιουργός, εκτελώντας κόρνερ και τον προωθημένο Βίτορ να σκοράρει με κεφαλιά προς τα πίσω, διαμορφώθηκε το 2-0 και την ίδια στιγμή συνθήκες νίκης. Το κερασάκι ήρθε με το παρθενικό γκολ του Νομπόα. Υπέροχο σουτ στην κίνηση, η μπάλα στην αριστερή γωνία και το 3-0 ήταν γεγονός.

inner

Ούτε όμως στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε διατεθειμένος να κατεβάσει ρυθμούς. Μπήκε ξανά με απειλητικές διαθέσεις, αλλά και πρόθεση να πετύχει ένα ακόμα γκολ εκμεταλλευόμενος το ...καλό του φεγγάρι. Και έφτασε κοντά να το πετύχει διαδοχικά αλλά Γκολάσα και Μακ τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια. Τα σημάδια αντίδρασης ήρθαν καθυστερημένα, με τον Ντουμίτρου να μειώνει με άπιαστο φαλτσαριστό σουτ. Το ματς συνέχισε να έχει γρήγορο ρυθμό, καλές στιγμές, είχε κριθεί όμως από νωρίς με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τον ΠΑΟΚ αγκαλιά με μια νίκη-οξυγόνο.



Control Room:




Τα στατιστικά του αγώνα:

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Τζινάρ, Όστοιτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρζτος, Νέτο, Τάτος (53' Κάμπορα), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μπεν (73' Γεωργιάδης), Μπαρκάν (53' Ναζλίδης), Βεργώνης.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (90+2' Πούγγουρας), Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (84' Κίτσιου), Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα, Μακ (81' Πόζογλου), Περέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x