Super League 2

Έκλεισε Γιαννούτσο και Θεολόγου ο Πανιώνιος

Διπλή ενίσχυση για την ομάδα του Πανιωνίου που έκλεισε Γιαννούτσο και Θεολόγου. Εν αναμονή των εξελίξεων στα διοικητικά.

Την ώρα που στο «στρατόπεδο» του Πανιωνίου βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων στα διοικητικά, μέσω των οποίων (αν πάνε όλα καλά) αναμένεται να πάρει οικονομική ανάσα ο σύλλογος, συνεχίζονται η ενίσχυση στο καθαρά οικονομικό κομμάτι.

Ως γνωστόν, ουσιαστικά έχουν απομείνει μόνο ο Οδυσσέας Λυμπεράκης και ο Χρήστος Ρέτσος από την περυσινή ομάδα, ενώ οι «κυανέρυθροι» έχουν κλείσει Βασίλη Αθανασίου και Λευτέρη Άστρα για τη θέση του τερματοφύλακα.

Τα νέα έχουν να κάνουν με τον Γιώργο Γιαννούτσο, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νεοσμυρνιώτες. Την περασμένη σεζόν ο 22χρονος αριστερός μπακ αγωνίστηκε ως δανεικός στην Άλκη Ορόκλινη και έκανε 26 συμμετοχές με 1 γκολ.

Παράλληλα, θα αποκτηθεί ο Παντελής Θεολόγου. Ο 29χρονος στόπερ αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Πόντου και την Παναχαϊκή την περυσινή σεζόν, ενώ έχει περάσει και από Χανιά, Ατρόμητο, Καραϊσκάκη, ΟΦΗ, Καλλιθέα και Εθνικό Αστέρα.


Συνεπώς, συνεχίζεται η προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου για τη στελέχωση του ρόστερ, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, καθώς η ομάδα θα κάνει πρεμιέρα στη Super League 2 με μια εβδομάδα καθυστέρηση, όπως και η Ξάνθη και συγκεκριμένα στις 31/10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x